Ingatlan vásárlás a Balaton közelében

TOP-SOLAR Kft.

Németországból vagy például Svájcból Magyarországra költöző ügyfeleink legkedveltebb célpontja Budapest mellett a Balaton partja, illetve annak közvetlen környéke. Ez Magyarország egyik legszebb része, amely több szempontból ideális a letelepedéshez: közel van a nyugati határ; magas a lakosság életminősége, így általában nyugodtak, kedvesek itt az emberek; itt van Európa egyik legkellemesebb fürdőhelye, a Balaton, aminek déli oldala egyedülállóan lapos, lassan mélyülő, homokos partjával nyújt utolérhetetlen fürdőélményt, míg északi része változatos hegyeivel, várral, borvidékkel, és a különleges tihanyi félszigettel télen-nyáron sok látnivalóval szolgál. Az egész 235 kilométer hosszú part egyetlen, változatos üdülőterület, ahol kisebb falvak, és néhány város váltakozik szinte egymást érve.

A legtöbb település fejlett infrastruktúrájával kiválóan alkalmas állandó tartózkodásra, és jelentős szezonon kívüli lakossága is van. Található a parton néhány jelentősebb város is, ezek közül az egyik legnagyobb a tó északnyugati csücskében lévő Keszthely. Ennek közelében, Gyenesdiáson működik egyik ingatlan közvetítő partnerünk a Balaton Immobilien NR.1 Kft irodája. Weboldaluk címe: https://balaton-immobilien.eu/. A cég tulajdonosai németek, de régóta a Balaton környéki ingatlanokra szakosodtak, így a lehető legjobban tisztában vannak mind a Nyugat-Európából költözködők igényeivel, mind pedig a helyi lehetőségekkel. Kínálatukban sok-sok part menti településeken fekvő ingatlan szerepel, illetve 10-20 kilométerrel távolabbi ingatlanok is a legkülönbözőbb árfekvésben, bérlésre és eladásra egyaránt. Ezek között is érdemes körül nézni. A tó vonzáskörzetében lévő, de nem parti települések is nagyon kellemes lakókörnyezetet és különleges látnivalókat nyújtanak. Keszthelytől 7 km-re található például Hévíz, Európa legnagyobb nyílt vízi termál tavával, mely 38C° hőmérsékletű.

Ugyan ebben a megyében, de a Balatontól kicsit távolabb, Zalaegerszegen található másik ingatlanközvetítő partnerünk, a GlobalHouse Ingatlaniroda, melynek kínálatában szintén sok part menti ingatlan szerepel. Weboldaluk címe: https://www.globalhouse.hu. Ők Somogy, Zala és Vas megyei ingatlanokra szakosodtak.

Internationaler Umzug / INTERNATIONALE BEFÖRDERUNG

TOP-SOLAR Kft.

Erreichbarkeit

TELEFON

Deutsche, slowakische Sprache:
Róbert Német + 421 908 723 860
Ungarische Sprache:
Gábor Kiss            +36 30 9571819
Englische Sprache:
Tamás Kiss          +36 30 566 9593
Niederländische Sprache:
Geserick Niels     +36 30 263 7838

LAGER

8900 Zalaegerszeg, Fuvar utca 5.

Betreiber der Webseite: TOP-SOLAR Kft.|Geschäftsführer: Kiss Gábor |Sitz: 8912 Nagypáli, Arany János utca 26. |Telefon: +36 30 9571819|E-mail: movingtopsolar@gmail.com

top-solar.hu Alle Rechte vorbehalten 2020