Nemzetközi költöztetés biztosítás

TOP-SOLAR Kft.

Egy nemzetközi költözés nagy esemény, érthető hogy ügyfeleink törekednek a lehető legnagyobb fokú biztonság elérésére. Ebben segít a szállítmány biztosítás.

Természetesen cégünk felelősséget vállal a munkavégzésért, ami vonatkozik az esetleges károkra is. Ha a mi hibánkból a szállítás vagy pakolás során megsérül egy bútor, azt mi megtérítjük. Ez a biztonság azonban tovább fokozható egy nagy múltú, világviszonylatban is jelentős cégnek számító biztosító társaság bevonásával. Esetünkben ez a Waberer’s Biztosító, amely egyedüliként nyújt olyan típusú nemzetközi szállítmányozási biztosítást, ami egy költözés során teljes körű védelmet nyújt.

Egy Magyarország-Németország vagy Németország-Magyarország költözés esetében a biztosítás díja a teljes költöztetés költségének körülbelül 10%-a lehet, de jelentősen függ a díjazás a szállítmány értékétől. Ha Ön biztosítást igényel, akkor a szállítmány értékének meghatározásához a biztosító részére tételesen össze kell majd írnia az egyes darabok (pl.: bútorok) értékét, az Ön becslése alapján. Ez az érték kerül majd a biztosítási szerződésbe, és amennyiben biztosítási esemény történik ez alapján történik a kártérítés.

Kisebb biztosítási esemény, például egy szekrény megkarcolódása esetén a károsodás mértéke, illetve a helyreállíthatóság kérdése alapján dönti el a biztosító kárügyintézője a térítés mértékét, ami a bútordarab Ön által meghatározott értékének bizonyos (természetesen végzetes sérülés esetén 100) százaléka lehet.
Nagyobb káresemény esetén, például ha egy kamion szakadékba zuhan, és megsemmisül a teljes szállítmány, akkor természetesen a biztosító a szállítmány biztosítási szerződésben rögzített értékét teljes egészében téríti.

Mindezeket mi csak biztosítási ügyintézőinktől tudjuk, mert szerencsére az eddigi sok száz költöztetésünk során egyetlen alkalommal sem történt biztosítási káresemény. Ez a tény az Ön számára azért is kedvező, mert a biztosító alacsonyabb díjat határoz meg, abban az esetben, ha a szállítmányozó cég káresemény-mentes múlttal rendelkezik.

A fenti okból kifolyólag nem rendelkezünk tapasztalattal a kárrendezés folyamatáról sem, de közvetett információink vannak kollégáktól, illetve a biztosító korábbi ügyfeleitől, és ezek alapján kárrendezésük gördülékeny és ügyfélbarát. Ezt a cég nemzetközileg is magas reputációjából is feltételezzük.

NEMZETKÖZI KÖLTÖZTETÉS / NEMZETKÖZI SZÁLLÍTÁS

TOP-SOLAR Kft.

Elérhetőség

TELEFON

Német, Szlovák nyelv:
Róbert Német  +421 908 723 860
Magyar nyelv:
Gábor Kiss            +36 30 9571819
Angol nyelv:
Tamás Kiss          +36 30 566 9593
Holland nyelv:
Geserick Niels     +36 30 263 7838

RAKTÁR

8900 Zalaegerszeg, Fuvar utca 5.
Az oldal üzemeltetője: TOP-SOLAR Kft.|Ügyvezető: |Székhely: 8912 Nagypáli, Arany János utca 26. |Telefon: +36 30 9571819|E-mail: movingtopsolar@gmail.com

top-solar.hu MINDEN JOG FENNTARTVA 2020