Költöztetés Németországból Mallorcára

TOP-SOLAR Kft.

Németországból külföldre költözni szándékozó ügyfeleink egyik kedvelt célpontja a spanyolországi Mallorca. Ha Ön is Mallorcán vásárolt ingatlant, és szeretné ingóságait minél gördülékenyebben átköltöztetni, akkor ajánljuk figyelmébe cégünk szolgáltatásait.

Az utóbbi években számos költöztetést bonyolítottunk le erre a napfényes spanyol szigetre, így munkatársaink rendelkeznek a megfelelő útvonalválasztáshoz szükséges tapasztalatokkal és információkkal, valamint tisztában vannak a szárazföldről a szigetre történő átkelés szabályaival, és egyéb helyi sajátosságokkal is. Mindezeknek köszönhetően Önnek rövid időn belül árajánlatot tudunk adni a teljes körű költöztetésre. Ehhez kérjük töltse ki ajánlatkérő űrlapunkat, mely itt érhető el, vagy pedig írjon e-mail címünkre!

A nemzetközi költöztetést minden európai célország esetében teljeskörűen el tudjuk végezni, ami azt jelenti, hogy Önnek lehetősége van cégünktől olyan szolgáltatáscsomag igénylésére, ami mentesíti Önt szinte minden további teendőtől a költözködéssel kapcsolatban: a bútorai és egyéb ingóságai átszállítása mellett igényelhet jármű (autó, motor, hajó) szállítást, rakodást, becsomagolást, kicsomagolást, raktározást, lakásba történő bepakolást, akár a bútorok helyrerakásával együtt is. Az ehhez szükséges munkaerőt az Ön igényei függvényében biztosítjuk a helyszínen bármely úticél, így Mallorca esetében is.

További információk a költöztetés részleteiről megtalálhatók blogunkban, melynek összes cikke elérhető itt. Érdemes olvasgatni, mert olyan témákat tárgyalunk bennük, amelyek minden nemzetközi költözködés során hasznosak lehetnek.

Mindezeken felül bármely kérdésben fordulhat német nyelvű telefonos ügyfélszolgálatunkhoz a következő számon.

NEMZETKÖZI KÖLTÖZTETÉS / NEMZETKÖZI SZÁLLÍTÁS

TOP-SOLAR Kft.

Elérhetőség

TELEFON

Német, Szlovák nyelv:
Róbert Német  +421 908 723 860
Magyar nyelv:
Gábor Kiss            +36 30 9571819
Angol nyelv:
Tamás Kiss          +36 30 566 9593
Holland nyelv:
Geserick Niels     +36 30 263 7838

RAKTÁR

8900 Zalaegerszeg, Fuvar utca 5.
Az oldal üzemeltetője: TOP-SOLAR Kft.|Ügyvezető: |Székhely: 8912 Nagypáli, Arany János utca 26. |Telefon: +36 30 9571819|E-mail: movingtopsolar@gmail.com

top-solar.hu MINDEN JOG FENNTARTVA 2020