Nem akadály, ha ingatlanja nem közelíthető meg kamionnal

TOP-SOLAR Kft.

Ha nehezen megközelíthető helyen van akár a régi lakása, ahol a bútorokat fel kell pakolnunk, akár az új háza, ahová el kell őket szállítanunk, akkor is teljes körűen megoldjuk a feladatot.

Egy nemzetközi költöztetés során szinte minden esetben olyan nagy mennyiségű ingóság átszállítása szükséges, amit csak kamionnal tudunk megtenni. Természetesen ezért akkor könnyebb a helyzetünk, ha mindkét helyszín megközelíthető kamionnal. Ez azonban nem mindig így van, előfordul, hogy kiegészítő járművel, és átpakolással kell megoldanunk a
feladatot. Természetesen ez esetben nagyobb a munkaerő szükséglet, hiszen a fordulók egy kisebb furgonnal, illetve az átpakolás egyik járműről a másikra sok energiát igényel, de cégünk minden nyugat európai országban és Magyarországon is biztosítani tudja a szükséges kapacitást bármilyen bonyolult esetekhez is.

Jó példa erre egyik legnehezebb eddigi költöztetésünk, ami egy németországi címről Magyarországra történő szállítás volt. Ügyfelünk lakásból-lakásba szállítást kért, ami a németországi helyszínen könnyebben ment, mivel ott kamionnal le tudtunk parkolni a ház elé. A magyarországi helyszín azonban dupla nehézséget tartogatott. Az egyik az volt, hogy az ingatlant csak több kilométerre lehetett megközelíteni kamionnal, ezért onnan kisebb teherautóval kellett továbbszállítanunk az ingóságokat. A kamion tele volt így körülbelül tízszer kellett fordulnunk mire minden bútor a helyszínre került. Közben, míg az egyik csapatunk a kamion és a kisteherautó közötti átpakolással foglalkozott, a másik csapatunk végezte a bútorok felhordását a lakásba, ami pedig hasonló nehézségekbe ütközött, ez volt a dupla nehezítés másik fel: a lakáshoz egy meglepően meredek és szűk csigalépcső vezetett. Ahhoz hogy a költözést a vállaltaknak megfelelően egy napon belül végre tudjuk hajtani ez esetben nyolc ember: három sofőr és öt tapasztalt rakodó együttműködésére volt szükség.
Természetesen mindez komoly szervezést, és előzetes tájékozódást igényel, annak érdekében hogy a szükséges munkaerő és járművek a kellő időben, a kellő helyszínen rendelkezésre álljanak. Ezért ügyfeleinktől előzetesen minden részletre kiterjedően tájékozódunk a helyszínekkel kapcsoltban, és problémásnak ígérkező terület esetén – ha nem áll elég információ rendelkezésre – az is előfordul, hogy külön a helyszínre megyünk felmérni a terepet.

NEMZETKÖZI KÖLTÖZTETÉS / NEMZETKÖZI SZÁLLÍTÁS

TOP-SOLAR Kft.

Elérhetőség

TELEFON

Német, Szlovák nyelv:
Róbert Német  +421 908 723 860
Magyar nyelv:
Gábor Kiss            +36 30 9571819
Angol nyelv:
Tamás Kiss          +36 30 566 9593
Holland nyelv:
Geserick Niels     +36 30 263 7838

RAKTÁR

8900 Zalaegerszeg, Fuvar utca 5.
Az oldal üzemeltetője: TOP-SOLAR Kft.|Ügyvezető: |Székhely: 8912 Nagypáli, Arany János utca 26. |Telefon: +36 30 9571819|E-mail: movingtopsolar@gmail.com

top-solar.hu MINDEN JOG FENNTARTVA 2020