NEMZETKÖZI KÖLTÖZTETÉS / NEMZETKÖZI SZÁLLÍTÁS

TOP-SOLAR Kft.

Blog

Biztosítás

Nemzetközi költöztetés szolgáltatásunk mellé igényelhető 100%-os védettséget nyújtó szállítmány biztosítás. Igény esetén ezt teljes körűen mi intézzük a Waberer’s biztosítónál. Költsége függ a szállítmány értékétől, de általában körülbelül a költöztetés teljes költségének 10%-a. Akár a költöztetés Hollandiából, akár Svájcból, Németországból vagy bármely európai országból történik, mindenképpen lehetőség van biztosítás igénylésére.

bővebben

Költöztetés Mallorcára

Költöztetést igénylő ügyfeleink egyik leggyakoribb célpontja a közkedvelt spanyol sziget, Mallorca. Cégünk az évek során jelentős tapasztalatot szerzett a Németországból és más európai országokból Mallorcára való költözés lebonyolításában, így az útvonal megválasztásától a komppal való átkelésen át a helyi sajátosságok figyelembevételéig munkatársaink a szállítás minden pontján magabiztosan tudják kiválasztani a legjobb megoldásokat.

bővebben

Nehezen megközelíthető helyek

A költöztetést akkor is teljes körűen vállaljuk, ha a cél ingatlan vagy a kiindulási hely nehezen megközelíthető. Önnek a szállítási nehézségekről akár tudni se kell, csak az eredményt tapasztalja, ami az, hogy bútorai sértetlenül új lakóhelyén vannak. Ha például olyan ingatlanba költözik, amely csak keskeny utcán közelíthető meg, akkor a kamionnal addig megyünk, ameddig elfér, onnan pedig furgonba pakolunk át, és több fordulóval visszük a helyszínre a bútorokat.

bővebben

NEMZETKÖZI KÖLTÖZTETÉS / NEMZETKÖZI SZÁLLÍTÁS

TOP-SOLAR Kft.

Elérhetőség

TELEFON

Német, Szlovák nyelv:
Róbert Német  +421 908 723 860
Magyar nyelv:
Gábor Kiss            +36 30 9571819
Angol nyelv:
Tamás Kiss          +36 30 566 9593
Holland nyelv:
Geserick Niels     +36 30 263 7838

RAKTÁR

8900 Zalaegerszeg, Fuvar utca 5.
Az oldal üzemeltetője: TOP-SOLAR Kft.|Ügyvezető: |Székhely: 8912 Nagypáli, Arany János utca 26. |Telefon: +36 30 9571819|E-mail: movingtopsolar@gmail.com

top-solar.hu MINDEN JOG FENNTARTVA 2020